CATCH: Jong, fris & praktisch!

‘Catch the vibe’ met de gordijnstoffen uit de nieuwe CATCH-najaarscollectie van Holland Haag! Een hoog aaibaarheidsgehalte voert de boventoon, wat perfect aansluit aan bij het gebruik van rustige, trendy kleuren. 

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed


Van grijs naar taupe, en van zacht indigo naar mosgroen, met alle schakeringen daartussen in. Dat is CATCH van Holland Haag ten voeten uit. Daarbij zie je zeker luchtige dessins voorbijkomen. De basis is namelijk een frisse kijk op modern wonen. Dat mag een onsje meer zijn dan alleen effen. 

 

Gordijnen moeten een neutrale basis bieden, waarbinnen ‘gespeeld’ mag worden. Als dat ook nog netjes binnen budget kan, met vertrouwde kwaliteit, dan ben je snel uitgezocht. Zeker met zoveel keus binnen één collectie.

Foto - 4:6 verhouding
Foto - 4:6 verhouding
Vlamvertragende stoffen

 

Van vingerplant- tot etnisch batik motief, en van grof geweven effen stoffen, tot soepelvallend met een glans. Vergeet de specificaties ook niet mee te nemen. Zo heeft deze collectie ook vlamvertragende stoffen bijvoorbeeld. Je kunt met de gordijnstoffen van CATCH bovendien alles laten maken. Van rolgordijn tot vouwgordijn, maar ook overgordijn of inbetween. 

 

De subtiele kleuren van deze collectie gordijnstoffen geeft hem een jong en vooral fris voorkomen. Echt naturel, zonder in het standaard aanbod te blijven. Geen taupe, maar leem en zand. Geen grijs, maar gemeleerd antraciet/bruin. Wie voor de nuanceverschillen gaat, ziet meteen wat we bedoelen…

meer weten over CAtch van Holland Haag?

CATCH Holland Haag

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...