Voor het raam


Gordijnen

Foto - 6:4 verhouding
mooi voor het raam gordijnen_39
De plooi als finishing touch

 

Of je nu zoekt naar een soepelvallende inbetween of een overgordijn met een rijke look, bij de stoffencollectie van Eijffinger lik je je vingers af. Elk interieur maak je af met gordijnen; ze zijn dé eyecatcher, de kers op de taart. Prachtige, luchtige stoffen met een subtiele print of glanzende garens. Met de juiste plooi maak je het helemaal af. 


 

»

mooi voor het raam gordijnen_79
mooi voor het raam gordijnen_61
mooi voor het raam gordijnen_131
Foto - 6:4 verhouding
Velours is chique en aaibaar

 

Velours gordijnen zijn helemaal van nu en maken niet weg te denken in de hedendaagse interieurs. En dat is niet zo gek, want met een velours gordijn heb je een echte blikvanger in huis. Zeker als je kiest voor Shabby Velvet van Toppoint. Deze chique velours met crusheffect past bij zowel moderne als klassieke interieurs. En je kunt kiezen uit maar liefst 32 kleuren! 


 

»

FRISSE LUCHT DANKZIJ GORDIJNEN

 

A House of Happiness staat bekend als milieubewust en doet daar nu een schepje bovenop met luchtzuiverende gordijnen. Hoe werkt het? Simpel gezegd maakt de stof versnelde oxidatie mogelijk, waardoor de verontreinigde stoffen in de lucht worden afgebroken. En als de stoffen dan ook nog eens prachtig zijn, is de keuze snel gemaakt!


 

»

mooi voor het raam gordijnen_128
mooi voor het raam gordijnen_129
Luxueuze gordijnstoffen

 

Als je denkt aan chique gordijnen die luxe als het ware uitademen... dan denk je aan de stoffen van JAB Anstoetz. Geavanceerde ontwerpen in meer dan 3.000 stalen en... ja je leest het goed... in 20.000 kleuren! Zoek je een gordijnstof die luxe uitstraalt? Laat je dan in onze winkels verwonderen door de schoonheid van de stoffen van JAB Anstoetz!


 

»

mooi voor het raam gordijnen_148

mooi voor het raam gordijnen

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...