Op de muur


Verf

Foto - 6:4 verhouding
Foto - 6:4 verhouding
Zacht, luchtig en fris

 

De nieuwe Flexa kleur van het jaar 2022! Maak kennis met Bright skies… Een zacht, koel blauw, met het gevoel van een welkome zomerbries. Bright Skies, een prachtig fris en luchtig blauw, wordt gebracht in maar liefst vier kleurpaletten: Studio, Salon, Workshop en Greenhouse. Benieuwd naar de kleuren in deze vier paletten?


 

»

mooi op de muur verf_60
mooi op de muur verf_132
Praktisch en mooi mat

 

Wil je ook zo’n prachtige, poederachtige, matte muur? Dan is Wijzonol Muurverf Extramat een uitgelezen optie. Het is een krachtige muurverf, die ondanks zijn opvallende matheid goed afwasbaar is (en dus een hoge schrobklasse heeft). Ideaal voor een écht gezinshuis met niet alleen oog voor het gezin, maar ook voor het interieur. Praktisch, maar dus ook mooi mat én: biobased, dus ook goed voor het milieu!


 

»

Foto - 6:4 verhouding
mooi op de muur verf_66
Krachtpatser in lakverf

 

In de zoektocht om van je trap een echte eyecatcher te maken stuit je op veel mogelijkheden. Van de doe ’t zelf-pakketten voor traprenovatie in pvc of écht hout tot het bekleden met tapijt. Maar wat dacht je van een power product van Sigma? Een verf waarmee je je trap een geheel nieuwe look geeft, in elke gewenste kleur? We hebben het over Sigma S2U Nova binnenlak die ook in een krachtige anti-slip traplak variant te krijgen is.

 


 

»

mooi op de muur verf_80
AFWASBARE MATTE MUURVERF

 

Licetto muurverf staat bekend om zijn mooie, intens diepe kleuren met een super matte afwerking. De muurverf van Pure & Original is in het bijzonder geschikt voor badkamer en keuken of voor ruimtes die vaak schoongemaakt moeten worden.  Bijkomend voordeel is dat deze muurverf erg duurzaam en milieuvriendelijk is door de minerale samenstelling. En natuurlijk te mengen in alle prachtige Pure & Original kleuren.


 

»

mooi op de muur verf_67
mooi op de muur verf_149

mooi op de muur verf

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...