Op de muur


Behang

Foto - 6:4 verhouding
COPY mooi op de muur behang_224
WOW-EFFECT MET ARTE

 

Wil je écht een speciale muur, zo’n levendige muur, zonder uitgesproken patroon, met veel nuance maar een hoog ‘wow-gehalte’ en raffinement dat er vanaf spat?
Dan ga je gewoon voor de behangcollectie Antarès, van Arte!

 

Er zijn niet genoeg superlatieven om deze unieke behangcollectie te omschrijven. Het behang doet denken aan natuurlijk materiaal zoals kurk of open beton. Maar dan wel op zo'n uitgekiende manier, dat je twee keer moet kijken voor je gelooft wat je ziet. 

Bekijk hier de Antares collectie van Arte.  

mooi op de muur behang_59
mooi op de muur behang_133
BEHANGCOLLECTIE CARRIBEAN
 

In tropische sferen met Hooked on Walls

zonder-titel-(instagram-bericht)(1).pngcaribbean-palau-27229-roomshot.jpgcaribbean-panoramique-tropical-forest-27202-roomshot.jpg
COPY mooi op de muur behang_212
PRELOVED VAN BN WALLS
 

Preloved is een elegante collectie met een knipoog naar de oude meesters én geïnspireerd op de hedendaagse mode. Daar zie je veel spannende combinaties van ruiten met bloemen en stippen met strepen. Wie durft, voert dat ook door in het interieur.

 

Als je in dezelfde kleurschakering blijft, wordt het alsnog een prachtig rustgevend geheel. Een mooie achtergrond. Imagine what your wall can be…De collectie bestaat uit vijf dessins; de passiebloem, een streep, een stip, een boog en een ruit, aangevuld met een zijdeachtige uni in vele kleuren. 

WEELDERIGE BLOEMENPRACHT 

 

Nostalgie met een moderne twist. Dat typeert de nieuwe behangcollectie Posy van Eijffinger. Dessins van weelderige bloemen en ornamenten in hedendaagse kleurstellingen. Sierlijke eenvoud voert de boventoon. 

 

In de Victoriaanse tijd was Posy de naam voor een boeketje met een speciale boodschap. En dat zie je letterlijk terug in deze collectie die een bloemenpracht op je muur toont. Posy van Eijffinger fleurt de ruimte letterlijk op!

Foto - 6:4 verhouding

Nieuwsgierig naar de nieuwe behangcollecties van BN Walls en Eijffinger?

Kom naar de winkel om de prachtige boeken door te bladeren!  

mooi op de muur behang_70
MY HOME MY SPA

 

Klinkender, en vooral passender, kon de naam van deze behangcollectie niet. Wie thuis de illusie wil wekken van een privé sauna omgeving, heeft een honderd procent match met My Home My Spa van AS Création!

 

Hoofdzaak is, die intieme sfeer kan altijd passend bij jouw smaak gekozen worden. Eenheid bestaat bij de gratie van contrast… Durf die kers op de taart te plaatsen met behang van My Home My Spa!

Bekijk hier de hele collectie My Home My Spa van AS Création.  

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur behang februari 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...