Op de muur


Verf

Foto - 6:4 verhouding
Foto - 6:4 verhouding
FRESCO: MINERALE KALKVERF
VAN PURE & ORIGINAL
 

Een natuurlijke, super matte verf met prachtige kleurnuances. Stoer, geleefd en tegelijkertijd sierlijk: met zulke wanden krijgt de ruimte net dat beetje extra sfeer. Wist je trouwens dat kalkverf vocht- en schimmelwerend is? Dat draagt mooi bij aan een gezond binnenklimaat!

 

Fresco kalkverf is een duurzame en minerale muurverf, samengesteld uit gebluste kalk en natuurlijke en organische pigmenten. Hierdoor heeft deze verf een volle en krachtige uitstraling.

Klik hier als je meer wil weten over de producten van Pure & Original. 

mooi op de muur verf_60
Mooi op de muur Verf februari 2022_146
1.800 KLEUREN UITPROBEREN
 

Zo bepalend als de kleur op je muur is voor de totale uitstraling, zo belangrijk is het om dan ook precies de juiste kleur te kiezen. Pastels zijn hot en trending, maar past dat wel bij jouw stijl? 

 

De kleurkeuzes zijn tegenwoordig overweldigend. Wijzonol heeft maar liefst 1.800 kleuren duurzame muurverf om uit te kiezen! Fijn, en dus ook niet  verrassend dat juist zij kwamen met de ultieme muurverf tester: Semppel.

Foto - 6:4 verhouding

Lees hier meer over Semppel, en hoe je het kunt aanvragen. 

Mooi op de muur Verf februari 2022_223
JOUW MUUR ALS MUSEUMSTUK
 

Ben je onlangs nog in het Rijksmuseum in Amsterdam geweest? Dan is je misschien wel opgevallen dat de kunst zo prachtig hangt op de donkergrijze muren. Deze volle, warme kleur (Rijks Zwart Grijs) komt uit de Rijks collectie van Sikkens.

 

Niet alleen het Rijksmuseum heeft de Sikkens Alphacryl Pure Mat tot kunst verheven!  Deze muurverf is zeer geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Vette kindervingers, modderige hondenstaarten of kookspetters, daar wil je zorgeloos een doekje overheen kunnen halen. En dat kan met deze muurverf van Sikkens.

Meer weten over deze krachtpatser op de muur van Sikkens? Lees verder. 

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur Verf februari 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...