Kies voor raamjuwelen

van Luxaflex®

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Horizontale jaloezieën in hout, bamboe of aluminium... ze zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieurbeeld. Dat is niet-voor-niets. Het zijn ware alleskunners die nog esthetisch verantwoord zijn ook!

Luxaflex is expert op het gebied van horizontale jaloezieën, al hoewel het assortiment natuurlijk veel groter is. Horizontale jaloezieën zijn multifunctioneel. Zo kun je prachtig het licht regelen. Bij felle zon kantel je bijvoorbeeld de lamellen wat meer zodat hinderlijke stralen je niet storen. En ’s avonds sluit je ze helemaal zodat de privacy gewaarborgd blijft.

 

Elektrisch bedienen

Wist je overigens dat jaloezieën met PowerView® Automation ook volledig elektrisch bedienbaar zijn? Heel gemakkelijk via een app op je tablet of smartphone. Heb je liever een afstandsbediening? Geen probleem, dan kies je gewoon voor de Pebble®-variant.


Foto - 4:6 verhouding
Foto - 4:6 verhouding

Horizontale jaloezieën zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Er is niet alleen keuze in materiaal, maar ook in lamelbreedte bijvoorbeeld. Handig om te weten: voor een klein raam kun je beter een smallere jaloezie nemen. Terwijl grote ramen mooier tot hun recht komen met de brede uitvoeringen. 

 

Met of zonder ladderband

Houd je van een wat strakkere uitstraling in je interieur, dan is een horizontale jaloezie zonder ladderband een prima optie. Hoewel er tegenwoordig ook heel mooie smalle ladderbanden zijn, die wel dat moderne uiterlijk geven, maar net even zorgen voor die twist in de uitstraling.

 

Wil je iets meer warmte of contrast, dan is een brede ladderband in contrasterende kleur prachtig. Denk eens aan een houtlook lamel met een grijze of zwarte ladderband: mooi!

 

Kindveilig

Goed om te weten is dat Luxaflex® kindveiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Opgroeiende kinderen hebben een grote nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals je raambekleding ineens gevaren met zich mee kunnen brengen. Bij Luxaflex® is kindveiligheid de hoogste prioriteit. 

NIEUWSGIERIG NAAR DE PRODUCTEN VAN LUXAFLEX?

Mooi voor het raam met Luxaflex

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...