Blog

"Streeploze muren én zomerklaar"

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Door een muur te verven kun je al heel snel een ruimte een andere look geven. Dat is leuk! Hoe leuk is het als je ook een muurverf hebt waarmee je snel een egaal en dekkend resultaat krijgt?

 

Daarom verf je met Sigma Perfect Matt. Geen strepen, geen stress.

Jouw huis is zo binnen een mum van tijd zomerklaar!


Voorjaar.. De hoogste tijd om de kwast te pakken en de muren van een nieuwe laag verf te voorzien. Ik wil het graag zelf doen, maar heb niet zulke hele goede ervaringen met basic muurverf.. Ik wil graag een muurverf die makkelijk aan te brengen is, goed dekt en een egaal streeploos resultaat geeft…. En zo kom ik uit bij Sigma Perfect Matt.

Ik vind het zelf altijd moeilijk om een mooi egaal geheel te krijgen. Ondanks dat ik de juiste spullen heb – rollers, blokkwast, telescoopstok – zie je toch altijd de aanzet van de roller bij mij. En een hele muur of plafond in één keer doen lukt mij eigenlijk nooit zonder even te pauzeren en dan zie ik toch de banen op de muur. Terwijl ik juist een zo egaal mogelijk resultaat wil. Super strak, voor minder doe ik het niet!

mooi voor het raam met holland haag_138
Foto - 4:6 verhouding
EGAAL EN MAT ZONDER STREPEN
 

En dat is het mooie van deze muurverf. Die is namelijk voorzien van de zogenoemde ‘Smooth Layer Technology’. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat je dus geen aanzet ziet en geen baanvorming krijgt. Bovendien heeft Sigma Perfect Matt een langere opentijd. Dat betekent in feite dat de verf minder snel opdroogt. Doordat de verf minder snel droogt, kun je de overgangen beter over elkaar heen zetten. Als je eenmaal een overgang hebt gemaakt, droogt de verf gelijkmatig op, waardoor je dus geen verschil ziet.

Dat lijkt de verf te zijn die ik nodig heb. Ik wil graag een perfect egale en matte muur in een mooie okergele kleur en dat lukt. Maar is deze verf dan ook afneembaar? Ja. In het dagelijkse gebruik kun je de Sigma Perfect Matt prima afnemen en licht reinigen. Maar voor bijvoorbeeld gebruik in de keuken kun je beter Sigma Pearl Clean Matt gebruiken.

Met Sigma Perfect ben ik verzekerd van een jarenlang mooi resultaat, omdat die bijvoorbeeld niet opglanst of vergeelt en ook heel gemakkelijk bijgewerkt kan worden.


Ik laat de Sigma Perfect Matt mengen in mijn kleur en neem volgend weekeinde de roller in de hand! Die klus moet met deze verf een fluitje van een cent zijn!

SIGMA PERFECT MATT ONLINE BESTELLEN?

Blog: Mooi op de muur met Sigma Perfect Matt

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...