Op de muur


Behang

Foto - 6:4 verhouding
COPY mooi op de muur behang_224
Villa is 'High end' behang

 

De behangcollectie Villa past niet alleen perfect in riante villa’s… Hij heeft precies die uitgesproken - en toch ingetogen stijl waarnaar je op zoek bent. ‘High end’ behang wordt dit ook wel genoemd. Behang dat precies de juiste toon zet als het gaat om design. En dat zie je er gewoon meteen aan af.

 

Rustige interieurs, met een wat ingetogen stijl, floreren bij Villa van AS Création. Het voegt warmte toe, met de nadruk op smaak. Hier zie je dat ‘gemêleerd’, letterlijk een veel gefacetteerde betekenis heeft… 

Dit mooie behang koop je natuurlijk bij Decokay. 

Mooi op de muur behang juni 2022_381
Bloemenzee voor jouw muur
 

De zomer komt eraan en steeds meer bloemen staan in bloei. Maar waarom alleen buiten genieten van deze prachtige bloemenzeeën?

 

Met de Fiore collectie van BN Walls haal je bloemen van buiten naar binnen waardoor je een warme en gezellige sfeer creëert in je interieur.

 

Houd je meer van tropische bloemen en felle kleuren? Of ga je liever voor zachte subtiele zomerbloemen? In deze collectie is er voor ieder wat wils.  

 

Swipe door de foto's!

mooi op de muur behang_59
mooi op de muur behang_133
Arte - Avenue
 

Arte staat bekend om de ultieme verfijning in muurbekleding. Want ja, het is meer dan een behangetje op de muur. Met een behang van Arte breng je bewust of onbewust een statement aan in je interieur. 

 

De collectie Avenue is daar een mooi voorbeeld van. Moderne dessins met vleugjes goud en zilver op een bed van diepe kleuren. De schakeringen geven warmte en luxe terwijl de uni's voor rust zorgen.

 

 Op deze foto zijn drie verschillende dessins uit de Avenue collectie van Arte gecombineerd.

Mooi op de muur behang juni 2022_443

behang van arte koop je natuurlijk bij decokay! 

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur behang juni 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...