Sikkens Rubbol XD:

extreem weerbestendig &

maximaal onderhoudsvrij

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Wanneer je de juiste verf kiest, hoef je je houtwerk buiten minder vaak te schilderen. De Sikkens Rubbol XD biedt 10 jaar bewezen bescherming tegen UV- en weersinvloeden. Zo kun je langer genieten van mooi schilderwerk!


De Sikkens Rubbol XD High Gloss is op basis van de extreem duurzame StAR-technologie ontwikkeld. StAR staat voor STyreen reinforced Alkyd Resin. Het is  een uniek bindmiddel, het basis-bestanddeel van deze verf. Hierdoor is overschilderen minder vaak nodig, waardoor bespaard kan worden op het onderhoud op lange termijn.

Mooi met Rubbol XD buitenverf van Sikkens
COPY Mooi met vouwgordijnen van Toppoint_379

kleurbehoud

Maar het geldt ook voor de kleur. Veel buitenverven verkleuren op termijn en verliezen daarmee hun diepte. En aangezien deze buitenverf Rubbol XD ook beschikbaar is in de gewilde, authentieke kleuren, is het pas écht chique wanneer dat zo blijft. 

 

Biobased en dus erg duurzaam

Sikkens Rubbol XD is een duurzame buitenlak gebaseerd op herwinbare natuurlijke grondstoffen (Biobased), met behoud van kwaliteit en prestatie. Het product is biobased TÜV gecertificeerd, wat inhoudt dat het 40% - 60% biobased materiaal bevat.

 

Het product is verwerkbaar van 0 ̊C tot 30 ̊C. Door de soepele verwerking is de verf dus zowel in de zomer als het najaar te gebruiken. En of het nou vriest, hagelt of hoost, met deze extreem weerbestendige verf ben je er dan ook echt klaar voor. Trouwens, zon is ook één van de grootste vijanden van verf. Goede verf betaalt zich in elk klimaat terug! 

 

*Verkrijgbaar in verpakkingen van 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter en te mengen in elke gewenste kleur.

koop deze verf in de winkel of online in onze verfwebshop!

Mooi voor buiten lakverf Sikkens Rubbol XD

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...