Op de muur


Verf

Mooi op de muur Verf juni 2022_380
Mooi op de muur Verf februari 2022_223
Geef je meubels een upcycle!
 

Duurzaamheid kun je ook toepassen in de (her)inrichting van je huis. Vervang je meubels niet door nieuwe, maar wees creatief en ga ze upcyclen.

 

Met de binnenlakken van Sigma S2U Nova krijg je een mooi egaal eindresultaat. Zo ben jij goed bezig voor het milieu. Vraag in onze winkel naar advies voor jouw upcycle-project!

 

Sigma S2U Nova koop je in onze webshop!  

Marrakech Walls: Exclusieve wandafwerking

 

We kennen allemaal de prachtige tadelakt muren uit Marokko en het Italiaanse Stucco Veneziano. Met Marrakech Walls geef je de muren een stoere betonlook of exclusieve Tadelakt look. Een stoere of juist een luxueuze sfeer in jouw woning met een vleugje mediteranee. 

 

Tip: Breng de metallic lakverf uit de Pure & Original Traditional Paint High-Gloss Elements Collection aan over Marrakech Walls voor een extra chique muur als eye-catcher in jouw interieur.

 

Foto - 6:4 verhouding

Meer weten over deze bijzondere wandafwerking? 

Optimale bescherming
van binnen houtwerk

 

Kan het houtwerk in je huis wel wat bescherming gebruiken tegen de dagelijkse vette vingers? Is je binnendeur alweer toe aan een schilderbeurt omdat hij vol zit met krassen? Of hebben je kozijnen een vergeelde gloed gekregen? Dan bieden de binnenlakken van Sikkens Rubbol BL Rezisto uitkomst. En sindskort is dit product ook in een matte variant te krijgen!

 

De lakken zijn watergedragen en de gebruikte technologie beschermt je binnenhoutwerk, (voorbewerkt) metaal en kunststof extra goed tegen krassen, vergeling en slijtplekken door huidvet.

Mooi op de muur Verf maart 2022_310

Deze krachtige binnenlak van sikkens koop je in onze webshop.

Mooi op de muur Verf juni 2022_505
Matlak voor deur en meubel
 

De prachtige Wijzonol matlak voor binnen is waterverdunbaar. Hij is dan ook ontwikkeld voor gebruik binnenshuis.

 

Je kunt Wijzonol Matlak gebruiken op hout (onbehandeld hout eerst in de grondverf zetten op terpentinebasis), metaal, en zelfs op kunststof (eerst voorbehandelen met Wijzonol Hechtprimer). 

Omdat je deze fraaie lak in alle kleuren kunt mengen, hoef je alleen nog maar een leuk object te zoeken om te schilderen; van keukenkastjes tot bureau en kozijnen, deze matlak geeft de perfecte finishing touch!

Koop deze matlak van wijzonol in onze webshop!

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur Verf juni 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...