Op de vloer


tapijt - vinyl -

pvc - laminaat

Foto - 6:4 verhouding
Mooi op de vloer februari 2022_243
Kurk, de natuurlijke keuze


Alle vloeren van COREtec® hebben een unieke kurkonderlaag. Waarom?

 

Kurk is warmer, stiller en gemakkelijk te plaatsen op bestaande, harde oppervlakken, waardoor imperfecties in ondervloeren perfect worden verborgen. En: het is één van de duurzaamste materialen die er zijn.

 

Kurk wordt geoogst uit de kurkboom en kan elk decennium opnieuw worden geoogst zonder de boom te beschadigen. Een natuurlijk oplossing die alleen maar voordelen voor je huis of bedrijf oplevert. En niet te vergeten: voor het milieu!

Nog meer visgraatvloeren zien van COREtec®? 

Mooi op de vloer april 2022_388
Mooi op de vloer april 2022_302
Click pvc van Decokay Design

 

Binnen de pvc-collectie van Decokay Design zijn twee varianten: click en dryback. Het grootste verschil tussen deze twee is de manier van monteren: dryback vloeren worden verlijmd aan de basisvloer (egaliseren altijd nodig!) en kunnen daardoor strak tegen de muren worden geplaatst. Click pvc leg je los op een vlakke ondergrond met circa 1 cm ruimte bij de muren.

 

De planken met clickverbinding hebben een egaliserende 10dB geluidsreducerende onderlaag van 1,5mm en zijn uitermate geschikt voor appartementen. Daarnaast kan een click pvc direct worden geplaatst, omdat de vloer niet geëgaliseerd hoeft te worden. Dankzij de speciale click-verbinding, leg je deze pvc-vloer met hetzelfde gemak als een laminaat.   

 

En natuurlijk is click pvc van Decokay Design in alle trendy dessins te krijgen: tegel, houtlook planken en visgraat.

Mooi op de vloer maart 2022_305

Lees hier meer over verschillende soorten pvc. 

Mooi op de vloer juni 2022_306
Tapijt bestand tegen bleek!

 

Interfloor ontwikkelde nylon garen dat door-en-door, tot in de kern, gekleurd is. Het garen is slijtvast, kleurvast, vuilwerend en zelfs bestand tegen zeer agressieve middelen zoals bleek. Geen vlek te gek dus!

Wie langer van vloerbedekking wil genieten, kiest voor een onverwoestbaar tapijt met solution Dyed Nylon garen. SDN-garen is niet alleen een duurzame investering omdat je er veel langer mee doet, maar ook omdat het ecologisch verantwoord is. En niet te vergeten: in veel mooie kwaliteiten en kleuren te krijgen!

Lees alles over SDN-garen.  

Mooi op de muur behang juni 2022_381 COPY COPY
Haal buiten naar binnen
met DESSO & Ex Nature

 

De thuiswerkplek krijgt een steeds prominentere plek in ons huis. Met uitzicht op de natuur verlagen we de stress en verhogen we het gevoel van well-being.

 

Door toepassing van de kleur “mos” uit de Desso & Ex Nature tapijt- en vloerkledencollectie versterk je dit gevoel, want groen heeft direct een rustgevende werking.

 

Haal buiten naar binnen met een Desso & Ex Nature vloerkleed op maat of kamerbreed tapijt!

 

Mooi op de vloer mei Interfloor 2022_444

kom alles te weten over deze natuurlijke collectie! 

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de vloer juni 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...