Voor buiten


Verf en Horren

Mooi voor buiten april 2022_266
Oer-hollandse kwaliteit voor buiten

 

Op zoek naar een écht goede buitenverf voor kozijnen, deuren, en meer? Dan heb je iets extra’s nodig. De toevoeging van ‘gesiliconiseerde alkydhars’ in dit geval. Deze kun je het hele jaar door gebruiken! Wijzonol LBH SDT is een oer-Hollandse verf met als extra pluspunt: biobased.

 

Met de buitenverf LBH SDT van Wijzonol geef je jouw hout maximale bescherming! Op goed droog hout, is deze verf in gunstige gevallen buitenduurzaam tot maar liefst twaalf jaar! Niet-voor-niets is de slogan van Wijzonol: altijd de beste voor buiten! 

COPY Mooi voor buiten april 2022_441

Koop deze buitenlak nu met 37,5% korting in onze webshop!

Mooi op de muur behang juni 2022_381 COPY
Mooi voor buiten mei 2022_445
HORREN op maat voor alle typen ramen én deuren
 
Er zijn verschillende soorten raamhorren te verkrijgen. Bij Decokay kun je je laten adviseren over welke hor het best past bij jouw raam. Daarnaast kunnen de monteurs van Decokay ook bij jou thuis meekijken om tot het beste advies voor het soort hor dat je kiest.
 
Er zijn inzethorren, die gemakkelijk in en uit het raam gehaald kunnen worden en erg geschikt zijn voor draai/kiepramen. En vaste horren, die handig zijn voor bijzondere raamvormen. Rol- en plisséhorren tenslotte, zijn geschikt voor vrijwel elk raam. 

Hier lees je alles over horren op maat voor raam én deur.

sigma s2u Allure: 
nu met 37,5% korting! 

 

Aan de slag met kozijnen en deuren buiten? Dan doe je er verstandig aan topverf te kopen die ook de vakschilders gebruiken. Sigma S2U Allure bijvoorbeeld. 

 

Buitenhout is onderhevig aan het Hollandse weer. Regen, soms sneeuw en vrieskou, maar ook volle zon en hoge temperaturen. Daarom gebruik je voor buiten een topverf van Sigma en die koop je gemakkelijk in onze webshop. Wil je professioneel én persoonlijk advies, kom dan naar de winkel

 

Sigma S2U Allure beschermt tegen de extreemste weerinvloeden, is geschikt voor 4-seizoenen onderhoud en kun je verwerken bij temperaturen tussen 0 - 30 graden.

Koop deze buitenlak nu met 37,5% korting in onze webshop!

COPY Mooi voor buiten april 2022_442
Decokay Design: betaalbare kwaliteit
 

De hoogglans buitenverf van Decokay Design is, zoals de naam al zegt, mooi glanzend en glad. Daardoor is hij gemakkelijk te reinigen en trekt weinig vuil aan.

 

Deze terpentine verf is gemaakt op basis van elastisch alkydhars. Dat maakt dat de verf eenvoudig te verwerken is en, indien nodig, te verdunnen met terpentine.

 

Hoogglans is het duurzaamst voor buiten. Wil je een strakke afwerking, dan kies je hoogglans verf van Decokay Design!


Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi voor buiten juni 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...