A House of Happiness

Gordijnen

met een beetje meer

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

A House of Happiness is een gordijn-producent die graag wat extra’s levert. Standaard betekent dat een milieubewuste productie van alle stoffen. Daarnaast heeft A House of Happiness diverse stoffen met een meerwaarde. Denk hierbij aan anti-bacteriële, akoestische of luchtzuiverende eigenschappen.


COPY Blog: Mooi op de muur met Sigma Perfect Matt_298
Foto - 4:6 verhouding
Antibacterieel

Hou jij van een schoon huis? Dan zijn antibacteriële gordijnen helemaal jouw ding! Deze gordijnen helpen om meer hygiëne in huis te krijgen, en te behouden. Zo voorkom je er verspreiding mee én minimaliseer je de aanwezige bacteriën. 

Deze collectie heeft twee stoffen: Secure (inbetweenstof) en Shelter (gordijnstof), in 27 eigentijdse, en natuurlijke kleuren, van poederroze tot koffie bruin. Beide stoffen zijn deels gemaakt van gerecyclede PET-flessen, kamerhoog en ook geschikt voor vouwgordijnen. 

 

Cirtain

A House of Happiness maakt al meer dan honderd jaar gordijnen. Dit doen ze zo duurzaam mogelijk. Onder andere door het gebruik van zonnepanelen, een stof printer met een waterbesparende druktechniek en gordijnen gemaakt van gerecyclede garens.

 

Maar nu is er ook een collectie stoffen die gemaakt wordt van gerecycled snijafval van eigen productie. Een innovatieve collectie van circulaire gordijnen zoals: de Circular, de Circulight, de Circuleaf en de Circuloft.

 

Akoestisch

A House of Happiness heeft een collectie akoestische, geluiddempende gordijnen die geluidstrillingen absorbeert. Het zijn vooral de overgordijnen die deze eigenschap hebben, want zoals gezegd; hoe dikker (hoe meer stof) hoe beter de demping. Je herkent de collectie aan het akoestisch label. Maar mocht je binnen het ruime aanbod toch niet slagen, dan is er ook een akoestische voering waarmee je je favoriete gordijnen kunt laten voeren.

 

Luchtzuiverend

A House of Happiness staat bekend om zijn duurzame gordijnen, en doet daar een schepje bovenop met luchtzuiverende gordijnen. Hoe werkt het? Simpel gezegd maakt de stof versnelde oxidatie mogelijk, waardoor de verontreinigde stoffen in de lucht worden afgebroken. Dit zijn de Naturally Fresh gordijnen!

laat je inspireren door vernieuwende collecties van A House of Happiness.

Mooi met gordijnen van AHOH

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...