Lekker slapen?

Dat doe je met Luxaflex®!

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Mensen slapen het beste in een donkere, fris geluchte, koele slaapkamer. Met de raambekleding van Luxaflex® kun je de condities voor je nachtrust aanzienlijk verbeteren.


Zonlicht is heerlijk, maar één ding zijn we het over eens. Wakker worden bij het krieken van de dag omdat de zon je slaapkamer binnendringt, dat vindt vrijwel niemand prettig. Met de juiste raambekleding kun je zelf bepalen hoe licht of hoe donker je het in de slaapkamer wil hebben. Hiervoor heeft Luxaflex® een aantal prachtige oplossingen. Van rolgordijn, tot Duette® of Plissé Shades. En allemaal geschikt om mee te verduisteren! En dus ook ideaal voor de kinderkamer.

COPY Blog: Mooi op de muur met Sigma Perfect Matt_298
Foto - 4:6 verhouding
Verduisteren met Duette® Shades

Duette® Shades zijn dankzij de honingraatstructuur isolerend en nóg beter verduisterend. Deze dubbele laag zorgt er op natuurlijke wijze voor dat (dag)licht subtiel gefilterd wordt. De koordjes zitten in stof van de Duette® verwerkt. Je hebt dus geen lichtgaatjes. En met een verduisterende stof heb je zo de perfecte combinatie als je de zon van buiten wil blokkeren, en wil genieten van een koele én donkere kamer!

 

LightLock™ 

Om te voorkomen dat er licht 'lekt' tussen je raam en de Duette®, kies je voor een LightLock™ profiel. Dit is een U-vormig zijprofiel, dat lichtkieren aan de zijkanten van het kozijn tegen gaat. Door verduisterende Duette® Shades te combineren met dit LightLock™ systeem ben je verzekerd van een 100% verduisterende slaapkamer en schep je de condities voor de ideale slaap, ook als je bv. in een nacht- of ploegendienst werkt en jouw slaapritme anders is dan het dagritme.

 

DAg & Nacht 

Duette® Shades en Plissé Shades zijn er overigens ook in de Dag & Nacht-uitvoering te krijgen. Overdag transparant, ‘s nachts verduisterend. 

 

Laat je in de winkel informeren over de verduisterende mogelijkheden van Luxaflex® raambekleding.

 

 

Ga naar jouw dichtstbijzijnde decokay. 

Mooi met Luxaflex verduisterende raambekleding

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...