Op de vloer


tapijt - vinyl -

pvc - laminaat

Mooi op de vloer juli augustus 2022_560
TRENDY ÉN PRAKTISCH: PVC-VINYL
 
De vinylcollectie van Interfloor is zó sterk (dankzij de multifunctionele rug - Black Tex Backing - met dubbele bewapening) dat die aanvoelt als pvc. Van dit oersterke pvc-vinyl zijn verschillende collecties met een eigen look: marmer, beton, hout, terrazzo... en deze Dynamic Wood Specials Visgraat uitvoering.
 
Zoek je een eigentijdse, praktische en sterke vloer, voor keuken, woonkamer, slaapkamer of badkamer? Dan is de Dynamic-lijn van Interfloor de moeite van het overwegen waard.
Foto - 6:4 verhouding
DESSO & EX NATURE


Met de kleur ‘Zand’ uit de Desso & Ex Nature collectie geef je het interieur een zonnige
draai, helemaal als je voor een ronde vorm kiest voor het op maat gemaakte vloerkleed.

 

De basis van beton, staal en glas, die je in veel moderne huizen ziet, maak je meteen letterlijk en figuurlijk zachter met een vloerkleed dat kleur, textuur en comfort toevoegt aan de beleving. Ook het positieve effect op de akoestiek is een functioneel en essentieel element waarom je kiest voor tapijt of een vloerkleed.


DESSO & EX NATURE: EEN VLOERENCONCEPT GEÏNSPIREERD OP DE NATUUR!

Meer lezen over deze desso &  ex nature  collectie? 

Mooi op de vloer april 2022_388
Mooi op de vloer april 2022_302
Mooi op de vloer februari 2022_243
vloer en trap één geheel
 

Jouw trap en vloeren vormen één geheel. Met COREtec Stairs en de unieke Soundcore-technologie biedt het dé perfecte oplossing om jouw trap en COREtec-vloer perfect op elkaar af te stemmen.


Dankzij de speciale antislip laag zijn onze trappen veilig én volledig bestand tegen het echte gezinsleven. Een trap met alleen maar voordelen dus!

 

COREtec Stairs komt uit The Naturals collectie. ‘The Naturals’ is letterlijk en figuurlijk een natuurlijk ogende collectie met stijlvolle houtdecoren, die zowel in standaard planken (voor vloer en trap) als in visgraatmotief (voor vloer) beschikbaar zijn. 

Nog meer vloeren zien van COREtec®? 

Mooi op de muur behang juni 2022_381 COPY COPY
JAB ANSTOETZ FLOORING
 

Of het nu gaat om kamerbreed tapijt of een op maat gemaakt vloerkleed, JAB Flooring heeft voor elke inrichtingsstijl altijd de perfecte vloerbedekking. Van zacht, zijdeachtig glanzend tapijt tot robuust Sisal met opvallende structuren en moderne hoogpolige kwaliteiten, alle producten zijn verkrijgbaar als kamerbreed tapijt én als karpet.

 

Gecoördineerde of contrasterende randen en afboordingen zorgen voor de finishing touch. En twijfel je nog over de vorm? Alle tapijten worden op maat gemaakt: rond, rechthoekig of een andere uitvoering.

Mooi op de vloer juli augustus 2022_563
Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de vloer juli augustus 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...