Veelzijdig vinyl

van Decokay Design

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Vinyl is vandaag de dag niet alleen meer praktisch. Nee, deze kunststof vloer is hypermodern en in allerlei stijlen te krijgen. Of je nu kiest voor sfeervol hout, industrieel beton, landelijke tegels of een klassieke visgraat, jouw smaak zit erbij.


Onder ons eigen label Decokay Design voeren we verschillende collecties vloeren met een hoogwaardige kwaliteit en een vriendelijk prijskaartje. Ons vinyl is daar een goed voorbeeld van. En kamerbreed te leggen tot maar liefst vier meter! Lekker hygiënisch dus!

Mooi met Rubbol XD buitenverf van Sikkens
COPY Mooi voor buiten lakverf Sikkens Rubbol XD_554

Supersterke vloer

Maar waarom zou je kiezen voor een zachte kunststof vloer als vinyl? Behalve dat deze veelzijdige vloer gemakkelijk te onderhouden is, heeft die ook een sterke toplaag. En niet te vergeten een Texback-rug. De vinyl vloer kan dus tegen een stootje en is daarom geschikt voor elke leefruimte.

 

Bovendien ervaar je met vinyl geen harde contactgeluiden, voelt het lekker onder je voeten. Last but not least: vinyl is te krijgen in allerlei moderne en trendy dessins.


hout & Visgraat

Helemaal hip en happening en niet weg te denken uit de woonbladen is een visgraatvloer. En ja, ook die is te krijgen in vinyl! Dus zoek je wel die klassieke uitstraling, en staat gemak ook bovenaan je lijstje? Dan is dit een mooie oplossing.

 

Vind je een visgraat of Hongaarse punt toch wat te druk? Een landelijke uitstraling krijg je met een eikenhouten vloer met lange en brede planken. De nieuwste collectie vinyl biedt een dessin met planken van maar liefst twee meter lang!

 

Tegel & gietvloer

Wil je een stoerdere look? Kijk dan eens naar de XXL tegels van 80 x 80 cm. Groots in de ruimste zin van het woord. In kleurtinten als grijs, zand en antraciet. Een andere stoere vloer is de variant die veel weg heeft van een gietvloer. De uitstraling van beton, in verschillende grijstinten, met het gevoel van vinyl. 

Lees hier alles over de vinylvloeren van Decokay Design! 

Mooi op de vloer vinyl Decokay Design

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...