Op de muur


Behang

Foto - 6:4 verhouding
COPY mooi op de muur behang_224
oasis: ode aan de natuur
 

Voor jou geen romantisch bloemetjes behang, maar wel op zoek naar de perfecte match bij jouw vintage stijl interieur? Laat je dan aangenaam verrassen door de collectie Oasis van Eijffinger.

 

Deze behangcollectie is een ode aan de natuur, maar dan zonder het uitbundige kleurgebruik dat je daarbij vaak ziet. Zacht vergrijsde blauwtinten, bruinschakeringen, en uiteraard het momenteel trendy oudroze, dat bij vrijwel elk interieur verrassend goed matcht. 

Meer zien van deze mooie collectie?  

Mooi op de muur behang juni 2022_381
Mooi op de muur behang juli/augustus 2022_555
Preloved van BN Walls
 

Het zonnetje in huis halen is nog nooit zo makkelijk geweest. Of het nu 30 graden is of er buiten sneeuw valt, de zon schijnt altijd met dit prachtige design uit de Preloved collectie van BN Walls.  

 

Deze zonnige Roaring Roundings zijn een knipoog naar de Roaring 20’s en zijn een feestje in je huis.

 

 Design: Preloved - Roaring Roundings 220925

mooi op de muur behang_59
mooi op de muur behang_133
Deense gezelligheid op de wand
 

Hou jij ook van licht wonen? Of je nu houdt van een basic interieur, of liever voor de Scandinavische woonstijl kiest, daar past een bepaald type behang bij.

 

AS Création komt met de tweede collectie Hygge tegemoet aan liefhebbers van Scandinavisch wonen, met die aantrekkelijke sobere, opgeruimde en strakke stijl.

 

Het bestaat in de basis bij de gratie van (vaak lichte) maar vooral natuurlijke kleuren als beige, crème, en grijs. Daarbij zie je echter warm rood, bruin en oker ook terugkomen. Alles dat past binnen de natuur, en dat een gezellige sfeer creëert. Gezelligheid is dan ook de vertaling van het Deense woord ‘Hygge’.

Mooi op de muur behang juni 2022_443

Meer over Hygge 2 van as création lees je hier. 

Mooi op de muur behang juli/augustus 2022_556
Manovo van Arte
 

De collectie Manovo van Arte, heeft een warme look en feel, die zich als een kameleon aanpast aan je interieur. Manovo bestaat uit zes sub-collecties (Etno, Savanna, Croc, Koumbala, Massif, Harmony, Scope.) Hiermee kun je specifiek aansluiten op jouw eigen stijl. 

Deze collectie kan breed ingezet worden in verschillende woonstijlen. Heb jij een basic interieur met etnische invloeden, een Scandinavisch interieur, bohemian-, retro-, Japans-, klassiek-, dit behang voelt zich er thuis. De herkenbaarheid en rode draad zit (bijna letterlijk) in de geweven en gemêleerde stof look van alle uitvoeringen.

Meer lezen over deze prachtige collectie van arte? 

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur behang juli/augustus 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...