Veelzijdig: duettes

van Decokay Design

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Ben je op zoek naar raambekleding met een luxe en elegante - of juist moderne - uitstraling, dan zijn duettes van Decokay Design misschien wel iets voor jou. Met het speciale bedieningssysteem - top down / bottum up - bepaal je de lichtinval en privacy helemaal naar eigen wens. En wist je dat ze geschikt zijn voor heel veel raamvormen?


COPY Blog: Mooi op de muur met Sigma Perfect Matt_298
Foto - 4:6 verhouding
Isolerende werking

Bij duettes - ook wel dubbele plissés genoemd -  van Decokay Design is de kenmerkende honingraatstructuur opgebouwd uit twee lagen stof, in tegenstelling tot één laag bij plissés. Door deze dubbele textiellaag hebben duettes een isolerende en verduisterende werking en reduceren ze geluiden uit de omgeving. De touwtjes blijven bij duettes uit zicht. 

 

Verduisterend

Door deze dubbele stof zijn duettes bovendien stabieler en blijven ze mooi in vorm. Duettes kunnen worden uitgevoerd in diverse kwaliteiten en kleuren en in verschillende transparantie-levels; dus ook verduisterend. In de bediening zijn veel varianten en opties mogelijk, zoals uitvoeringen met handgreep, koord, ketting of smartcord, of zelfs met elektromotor.

 

Draai-kiep-ramen

Duettes van Decokay Design passen op gewone ramen, maar kunnen dankzij een bijbehorend magneetframe ook op kunststof draai-kiepramen worden bevestigd. En dat zonder boren! Het voordeel hiervan is dat ze op het bewegende deel van het raam komen en zo ook optimaal verduisteren omdat er geen kieren zijn.

 

 Overigens zijn deze magneetframes ook geschikt voor de jaloezieën, rolgordijnen en plissés van Decokay Design!

Vind snel jouw dichtstbijzijnde decokay!

Mooi voor het raam duettes Decokay Design

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...