Op de muur


Behang

Foto - 6:4 verhouding
COPY mooi op de muur behang_224
LETS TWIST MET EIJFFINGER
 

De behangcollectie Twist, van Eijffinger, heeft een verrassend moderne uitstraling met een knipoog naar retro. Ongedwongen vormen van schilder-, knip- en plakwerk, worden samengevoegd tot een doordacht geheel in Twist.

Soms herken je bladmotieven, een andere keer denk je structuren te zien van Afrikaans aandoende spachtel technieken. De gehele collectie heeft zelfs ook bijna iets etnisch qua look en feel, zonder uitgesproken donker te worden. Dat is dan ook meteen wat de collectie zijn retro look geeft. 

Laat je inspireren door Twist van Eijffinger. 

mooi op de muur behang_59
mooi op de muur behang_133
COPY mooi op de muur behang_212
RIVIÈRA MAISON BY BN WALLS

 

De nieuwe, alweer derde, behangcollectie van Rivièra Maison bestaat uit een scala aan rustgevende elementen, verzameld tijdens (digitale) reizen over de hele wereld.

 

Zo is de serie Jepara geïnspireerd op de vakkundige rotan weeftechnieken uit Indonesië en verwijst het prachtige bladmotief van de serie Palms op subtiele wijze naar het regenwoud rond Ubud. Het gekozen kleurenpalet en de verfijnde structuren zorgen bovendien voor de warme uitstraling van Rivièra Maison; home is where you can be you. Deze collectie bestaat uit zeven nieuwe dessins, een prachtige uni in verschillende kleuren en een aantal digitale prints voor een iets gewaagder statement op de muur.

METROPOLITAN STORIES - The Wall
 

Dit is niet zomaar behang… Metropolitan Stories - The Wall van AS Création is behang van formaat; van wereldklasse. Behang waarmee je een eyecatcher op de muur maakt.

 

Een muur met natuur dessins uit Kaapstad, of kleurexplosies uit Barcelona, van weelderig, bloemig tot grafisch of stoer… kortom een wall-statement pur sang. Voor grote en kleine muren overigens, want er zijn 3-baans (deze kunnen oneindig repeterend gebruikt worden) en 7-baans varianten!

 

Waarschuwing: blader door de collectie en je bent verkocht!

Mooi op de muur behang maart 2022_317
Sneak Preview - Voyage 

 

De nieuwe behangcollectie Voyage van Hooked on Walls is letterlijk een reis langs illusies. Driedimensionale dessins; zowel grafisch als materialen - denk aan baksteen en hout. Maar zo levensecht... je kunt het bijna voelen!

 

Ook bloem- en bladerdessins komen in deze collectie voorbij. En ook deze prints lijken tot leven te komen, zoveel diepte zit er in het beeld. 

 

Binnenkort ligt dit tot de verbeelding sprekende behangboek in onze winkels!

 

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur behang maart 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...