Slim: planken... maar dan van tapijt!

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Als je aan planken denkt, denk je meestal niet aan tapijt… Met het unieke concept van Desso: zachte planken met tapijt, wordt een brug geslagen tussen twee vormen vloerbedekking.

Zo wordt het beste van twee werelden verenigd!


Tapijtplanken zijn een moderne oplossing voor een oud probleem: vlekken in het tapijt. Hoe voorzichtig je ook bent, het kan gebeuren (en volgens Murphy's law zál het dan ook zeker gebeuren…). Dat is precies de reden dat toch vaak voor laminaat of PVC gekozen wordt.

 

Niet meer nodig dus, want nu vervang je gewoon een plank (naadloos en zonder lijm)! Door de kleurechtheid zie je daarna geen verschil qua kleur. Over kleur gesproken, dit tapijt is er in rustige, natuurlijke kleuren, zoals momenteel de trend is. 

COPY Blog: Mooi op de muur met Sigma Perfect Matt_298
Foto - 4:6 verhouding
ZACHT VOOR DE NATUUR
 
Het vermelden waard, is dat Desso als geen ander ook zacht is voor de natuur…
 
Deze vloer is 100% recyclebaar (oude planken worden terug ingenomen via het ReStart® programma). En je mag ervan uitgaan dat jouw tapijtplanken voor 75% bestaan uit gerecyclede materialen. Dat is een erg hoge duurzaamheidsgraad, die weinig andere fabrikanten weten te realiseren. 
 

Tapijt in huis leek een aantal jaren minder in trek. De factor ‘besmettelijkheid’ was daaraan debet. Met het nieuwe concept van Desso ‘One Soft Planks’, is dit verleden tijd. Fijn, want er gaat niets boven zachtheid! 

 
 

DEZE INNOVERENDE SOFT PLANKS VAN DESSO KOOP JE BIJ JOUW DICHTSTBIJZIJNDE DECOKAY.

Mooi op de vloer met Soft Planks van Desso

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...