Voor buiten


Verf

Mooi voor buiten maart 2022_220
Foto - 6:4 verhouding
BUITENLAK VOOR DE PROFESSIONELE DOE 'T ZELVER
 

Hoogglans, silicon plus is professionele buitenverf van Decokay Design. De naam zegt het al, deze verf is mooi glanzend en glad, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is en weinig vuil aantrekt. Deze terpentine verf is gemaakt op basis van elastisch alkydehars. 

 

Hoogglans is het duurzaamst voor buiten. Wil je een strakke afwerking, dan kies je hoogglans. Een voorwaarde is wel dat de ondergrond goed afgewerkt moet zijn!

Hier koop je de vriendelijk geprijsde buitenlak van Decokay Design.

RUBBOL XD VAN SIKKENS
 

Rubbol XD is een sterke, weerbestendige buitenlak in halfglans of hoogglans, die tot wel tien jaar beschermt! Mede door een goede UV-bescherming blijft de glans behouden.

 

Hij heeft een soepele verwerking bij temperaturen tussen 0°C en 30°C, waardoor je ook op koudere of juist warmere dagen kunt schilderen. Ook beschikbaar in de Sikkens Authentieke Kleuren.
Mooi voor buiten maart 2022_286

Lees hier meer over de buitenverf van Sikkens. 

SDT VERFSYSTEEM VOOR BUITEN 

 

Het Nederlandse klimaat kan behoorlijk weerbarstig zijn. Om het buitenwerk hier goed tegen te beschermen, ontwikkelde Wijzonol het LBH SDT verfsysteem, bestaande uit grondlak en hoogglanslak. Het systeem beschermt houtwerk tot twaalf jaar!

 
Niet alleen behandeld en onbehandeld hout pak je hiermee aan, de lakken zijn ook zeer geschikt voor kunststof en metaal, waarbij de grondlak en de hoogglanslak elkaar perfect aanvullen. 

Foto - 6:4 verhouding

Lees hier meer over Wijzonol: verfleverancier met B Corp certificaat! 

Mooi op de muur Verf februari 2022_223
SIGMA S2U ALLURE:
KLAAR VOOR 10 JAAR 

 

De S2U Allure van Sigma is een topproduct in het segment buitenlakken. Binnen deze serie vallen een hoogglans, een zijdeglans en een primer.

 

Met alle drie dezelfde kenmerken: extreem hoge duurzaamheid, optimale glans en glansbehoud, uitermate geschikt voor 4-seizoenen onderhoud en verwerkbaar van 0°C tot 30°C. En bij goed gebruik tot wel 10 jaar schildervrij!

Koop deze buitenlak van Sigma direct in onze webshop!

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi voor buiten verf maart 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...