Woodweaves van dib zonwering;

decoreren met de natuur

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Ben jij uitgekeken op het aanbod standaard raambekleding? Dan ga je aangenaam verrast worden door de 'Woodweave blinds' vouw- en rolgordijnen van dib zonwering. Ze worden subtiel gevlochten van tropisch Abachi hout.

De uiteenlopende weeftechnieken met hout, die dib toepast bij deze raambekleding, geeft een bijzonder zachte lichtinval. Deze is dan ook kenmerkend voor zowel de rolgordijnen, als de vouwgordijnen. 

 

Twee uitvoeringen

De woodweave blinds zijn er in twee modellen:

De roll-up: een rolgordijn, dat zich oprolt om een buis en de roman: een vouwgordijn, dat zich in delen omhoog opvouwt. Deze uitvoeringen zijn vertrouwd en an sich niets nieuws.

 

Wat ze bijzonder maakt - behalve natuurlijk het materiaal- is de versluierde, gefilterde lichtinval. Ze filteren de zon, en houden 's avonds de inkijk tegen. Het mooiste effect bereik je door deze raamdecoratie te gebruiken als onderdeel van een tweede, sluitende laag. Van houten lamellen bijvoorbeeld. (Uiteraard in exact bijpassende kleur voor sublieme eenheid…)


Foto - 4:6 verhouding
Foto - 4:6 verhouding

Beide modellen zijn verkrijgbaar in meer dan dertig trendy kleuren. Van natuurlijke bruintinten waarbij de houtnerf nog doorschijnt, tot dekkende kleuren. Van taupe, tot grijs en wit, en alles daartussenin.

 

Biesbanden

Het zijn dan ook ware kameleons in interieurs. Van boho tot Japandi, en van Scandinavische- tot basic woonstijlen. Voor variatie kun je kiezen uit diverse bijpassende (of juist contrasterende) biesbanden, en weef motieven. Een mooie bies maakt jouw Woodweave helemaal af!

 

 

NIEUWSGIERIG naar de Woodweaves van dib zonwering? Kijk waar jouw winkel is.

Mooi voor het Raam dib spotlight

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...