Op de muur


Verf

COPY Mooi op de muur Verf februari 2022_230
COPY Mooi op de muur Verf februari 2022_307
extra matte MUURVERF VAN WIJZONOL
 

Muurverf die tegen een stootje kan én die gemakkelijk schoon te maken is. Wijzonol Extramat Muurverf is voor huizen waarin wordt geleefd. Vooral muren in de ruimtes die veel te verduren hebben - zoals kinderkamers, keuken of hal - verf je met deze krachtige muurverf.

 

Mooi extra mat én goed schoon te maken, maar ook biobased, dus duurzaam en goed voor het milieu!

Klik hier als je meer wil weten over muurverf Extramat van Wijzonol.

FRAAIE REINIGBARE MUREN
 

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Daarom verf je muren met Sigma Pearl Clean Matt. Een muurverf met een fraaie afwerking, maar minstens zo belangrijk: heel goed schoon te maken! 

Of je nu een sportschool runt, in de voedselindustrie werkt, het ziekenhuis van nieuwe muurverf moet voorzien, of gewoon de hal of de kinderkamer wil verven, met deze verf kun je een potje (vuil) breken!

Foto - 6:4 verhouding

Sigma Pearl Clean Matt koop je natuurlijk in onze verfwebshop. 

Mooi op de muur Verf februari 2022_223
vlekafstotende MUURVERF
 

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is een oplossingsvrije muurverf met een prachtig mat eindresultaat. Deze verf is bovendien vlekafstotend en daarmee ideaal voor woonruimtes waar veel geleefd wordt, zoals de keuken. Mocht er toch een vlek op de muur komen, dan is deze heel goed te reinigen op deze schrobvaste verf (schrobklasse 1!).

Zoals je gewend bent van Sikkens kun je deze krachtige verf in alle kleuren naar wens laten mengen, dus ook in de kleur van het jaar 2022 Bright Skies. Je bent dan verzekerd van een kwaliteitsverf in een trendy kleur.

Meer weten over deze reinigbare krachtpatser van Sikkens? Lees verder. 

LICETTO: MAT & DUURZAAM
 

Licetto muurverf staat bekend om zijn mooie, intens diepe kleuren met een super matte afwerking. Deze muurverf van Pure & Original is in het bijzonder geschikt voor badkamer en keuken of voor ruimtes die vaak schoongemaakt moeten worden.

 

Daarom is Licetto ook uitstekend geschikt voor professioneel en projectmatig gebruik. Licetto onderscheidt zich door de schrobvaste kwaliteit en glanst niet op na veelvuldig reinigen. Deze muurverf is daarnaast ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk door het extreem lage VOS-gehalte.

Mooi op de muur Verf maart 2022_310

Meer weten over Licetto en het mooie merk Pure & Original? Lees hier meer. 

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur Verf maart 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...