Voor het raam


Gordijnen

Foto - 6:4 verhouding
Mooi voor het raam gordijnen februari 2022_240
MILIEUBEWUST EN MOOI  - DE ULTIEME MIX
 

Wie voor 'groen' gaat, doet dat ook voor de ramen. Maar dan wil je ook zeker weten dat álles aan je nieuwe gordijnen goed voor het milieu is. Wel zo fijn als de keuze dan ook nog betoverend mooi is…

 

Jab Anstoetz is een autoriteit op het gebied van hergebruikte materialen en de bescherming van natuurlijke bronnen. Hun collecties stoffen zijn betoverend. Met dessin of effen, semi transparant of afsluitend, van zacht jacquard, satijn, egyptisch- of organisch katoen, tot duurzame mix-stoffen. Hier vind je jouw perfect milieubewuste gordijnen!

Zwierige kwaliteitsgordijnen met duurzame touch van Jab Anstoetz... lees meer! 

Mooi voor het raam gordijnen maart 2022_308
KLEUR EN NATUUR VERRIJKEN JE INTERIEUR
 

Het merk COSI staat voor Colorful Living, een vrolijke en kleurrijke gordijncollectie van Holland Haag. COSI is vooral geïnspireerd door de natuur, waardoor je alle moois van buiten naar binnen kunt halen. Zo geef je met zachte materialen, botanische patronen en vrolijke tinten een boost aan je interieur. En aan je humeur! COSI staat garant voor een tijdloos, authentiek en een heerlijk… cosy gevoel.

 

Wil je een statement maken? Kies dan voor een eyecatcher in je interieur. Overweeg eens de botanische prints in levendige kleuren, zoals de Yucca, in combinatie met een diep blauwe kleur op de muur en gouden accessoires. Ontdek COSI bij Decokay!

Nieuwsgierig naar Cosi? Lees hier meer... 

mooi voor het raam gordijnen_61
mooi voor het raam gordijnen_131
Mooi voor het raam gordijnen februari 2022_210
EEN VLEUGJE BOHO VOOR HET RAAM

 

De voorjaarsstoffen van Eijffinger zijn uit! En daar krijg je de make-over kriebels van… Een onmiskenbaar Zuid-Amerikaanse vibe, met een tikkeltje boho-style. 

 

In de vier nieuwe collecties vind je dessins van ikat tot palmblad, genaamd: Agave, Cuzco, Tikal en Voltan. 

 

*Voer de trend door met de gave kinderkamer gordijnstoffen!

Meer informatie over de voorjaarscollectie van Eijffinger vind je hier.  

HANG KLEUR VOOR JE RAAM
 

Moeder aarde roept! Als het gaat om trendkleuren bij gordijnen, zie je vooral warme terracotta tinten zoals okergeel, karmijnrood en bruin. Aangevuld met natuurlijke tinten zoals kobalt blauw en groen. Combineer deze kleuren met een mooie print; floral en botanisch bijvoorbeeld, en je hebt je blikvanger voor het raam!

 

Over combineren gesproken... een inbetween met mooie print style je helemaal af met een (over)gordijn in een sprekende kleur! Natuurlijk van Toppoint!

mooi voor het raam gordijnen_128
Foto - 6:4 verhouding
WUIVENDE LINNENLOOK 

 

Meer hygiëne in huis én minimaliseren van bacteriën? Het kan met de antibacteriële gordijnen van A House of Happiness. Gemaakt van petflessen, dus ook milieubewust geproduceerd. 

 

Nog mooier is look & feel van de stof. Een lekkere linnenlook, die helemaal past in het trendy gordijnbeeld. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar te kiezen uit de 27 eigentijdse en natuurlijke kleuren. Want deze mooie inbetweens passen in elke interieurstijl!

 Lees meer over de antibacteriële gordijnen van A House of Happiness.  

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi voor het raam gordijnen maart 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...