Vouwgordijnen van screendoek: mooie oplossing van Toppoint

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Een vouwgordijn van screendoek heeft veel voordelen. Normaal gesproken wordt screendoek gebruikt voor buiten de woning, maar de toepassing binnen is nu een trend, en een heel logische. Slim bedacht van Toppoint!


Screendoek is super sterk doek, dat gemaakt is van van glasvezel- of polyesterdraad, dat weer voorzien is van een pvc-coating. Normaal gesproken wordt screendoek buiten gebouwen gebruikt. Je ziet het bijvoorbeeld veel toegepast worden bij scholen en kantoren. Met een druk op de knop zakken de screens voor de ramen wanneer er teveel zonlicht naar binnen valt. Het is een nieuwe trend om deze supersterke kwaliteit zonwering ook binnen toe te passen.

Mooi met vouwgordijnen van Toppoint_439
Mooi met vouwgordijnen van Toppoint_440

perfect voor de badkamer

 

Toppoint heeft daarom ook haar collectie uitgebreid met vouwgordijnen, rolgordijnen en lamellen van screendoek. Screendoek heeft - naast dat het échte zonwering voor binnen is - onnoemelijk veel voordelen ten opzichte van ‘gewone’ gordijnstof. Zo is het het onder meer vlamvertragend, vochtwerend, warmtewerend, en schimmelwerend. Perfect voor in natte ruimtes als de badkamer of keuken dus ook, en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

 
Minimale verkleuring
 

Daarnaast verkleuren veel ‘gewone’ stoffen, terwijl de lichtechtheid van de beschikbare stoffen in deze collectie tot het hoogste niveau gaat. Dat betekent weinig tot geen verkleuring. Wel zo prettig als je juist voor één van de unieke nieuwe modekleuren gaat: wat dacht je van koper- of zilverkleurige vouwgordijnen - strak - of in linnen look?

ga snel naar decokay voor deze unieke vouwgordijnen. 

Mooi met vouwgordijnen van Toppoint

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...