Op de muur


Verf

Mooi op de muur Verf april 2022_389
COPY Mooi op de muur Verf februari 2022_307
Fresco kalkverf:
voor muren én plafonds
 

Fresco is een 100% minerale en zeer milieuvriendelijke kalkverf met prachtige kleurnuances. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht. Daarnaast draagt Fresco kalkverf ook nog eens bij aan een gezond binnenklimaat doordat de verf bacterie- en schimmelwerend, luchtzuiverend, hygiënisch, en CO2 absorberend is. 

 

Tip: Breng Fresco kalkverf niet alleen op de wanden aan maar ook op het plafond voor een wauw-effect met een natuurlijke en rustige uitstraling. 

Alles over Fresco kalkverf van Pure & Original . 

kleur bekennen met wijzonol 

 

Als het gaat om kleur is verffrabikant Wijzonol een échte trendsetter. Niet voor niets heeft dit verfmerk hun fameuze 'Trendcorner'. Een plek waar je je kunt onderdompelen in kleur, kleur en nog eens kleur. 

 

Van trendy pastels tot vrolijke, primaire combinaties. Jouw kleur, voor jouw interieur zit er zeker bij. Heb je jouw kleur gevonden, dan bestel je gemakkelijk een Semppel; om de kleur uit te proberen. En natuurlijk bestel in onze webshop de muurverf in jouw trendkleur.

 

 

 

 

Foto - 6:4 verhouding

Verf van Wijzonol in jouw trendkleur koop je in onze webshop! 

Mooi op de muur Verf februari 2022_223
Sigma op de badkamermuur

 

Sigma Pearl Clean Matt is niet alleen een goed reinigbare muurverf waarvan extreme vlekken zoals wijn, ketchup, koffie gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Hij is ook bestand tegen een breed scala aan (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, inclusief diverse watergedragen alcoholgels.

 

Daardoor is hij ook geschikt voor natte ruimtes zoals de spatwand van de keuken en zelfs in de badkamer (niet de douche zelf)!

 

Sigmapearl Clean Matt koop je met 30% korting in onze webshop!  

Matte muren die je écht
kunt schoonmaken
 

Mooie, matte muren in de keuken wil je graag zo houden. Hiervoor heb je een muurverf nodig die niet alleen water afstoot, maar ook bestand is tegen vuil en vet. Sikkens heeft daarvoor de Alpha Rezisto Easy Clean ontwikkeld, met Stain Shield Technology, die het vuil gewoon afstoot!

 

Zoals je gewend bent van Sikkens kun je deze krachtige verf in alle kleuren naar wens laten mengen. Je bent dan verzekerd van een kwaliteitsverf in een trendy kleur, met een schrobklasse I. Dus ook zeer geschikt voor vlekgevoelige muren zoals in de keuken of hal!

Mooi op de muur Verf maart 2022_310

Deze reinigbare matte muurverf koop je in onze webshop.

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur Verf mei 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...