Voor het raam


Raambekleding

Foto - 6:4 verhouding
Bliss: elektrisch bedienbare raambekleding
 

De toekomst in raambekleding is een stuk toegankelijker geworden. Bliss is de klinkende naam van het ideale systeem waarmee je al je raambekleding in huis elektronisch bedient; oftewel smart maakt. Mooi van Decokay Design.

 

Geen lelijke koorden meer, gewoon vanuit je luie stoel, en… betaalbaar! Met Bliss regel je de hele dag door (thuis of niet thuis) de lichtinval in je huis, de inkijk, privacy en veiligheid. Dat doe je eenvoudig via je smartphone met bluetooth - of zonder, met afstandsbediening.

 

Bliss is geschikt voor de volgende producten uit de Decokay Design collectie: tuimel- en kiepramen, (twist) rolgordijnen, horizontale jaloezieën van 25 mm, plissés, duo rolgordijnen en duettes. 

Lees alles over Bliss! 

Jaloezie als sfeermaker
 
Modern, stijlvol en een tikkeltje gedurfd. Met horizontale jaloezieën van dib zonwering heb je iets bijzonders voor het raam.
 
De collectie jaloezieën van dib zonwering bestaat onder meer duurzaam lindehout, natuurlijk bamboe en vinyl ‘hout’. Materialen die een warme uitstraling geven aan je interieur. Jij kiest de kleur die je mooi vindt, rest ons alleen nog de vraag: 'wil je ze ook elektrisch bedienen?'.
 
Mooi voor het raam raambekleding april 2022_386

Alles over elektrisch bedienbare jaloezieën van dib zonwering. 

mooi voor het raam raambekleding_52
Mooi voor het raam raambekleding februari 2022_220
COPY Mooi voor het raam raambekleding februari 2022_304
Luxaflex LightLine® Rolgordijnen - subtiele privacy
 

Innovatie behoort tot het DNA van het gerenommeerde merk Luxaflex®. ‘Het kan altijd beter’ is een motto dat weerklank vindt in design. De nieuwe Luxaflex LightLine® Rolgordijnen bewijzen het.

 

Chique, maar toch strakke raamdecoratie. Lichtdoorlatend, maar vooral privacy beschermend. Voor elke woonstijl een design, van industrieel tot luxe-, en natuurlijk wonen. En omdat het materiaal heel sterk is, óók zeer geschikt voor in de badkamer!

Lees hier alles over dit mooie, nieuwe product van Luxaflex. 

Mooi by Decokay februari 2022_141

Mooi voor het raam raambekleding mei 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...