Op de muur


Behang

Foto - 6:4 verhouding
COPY mooi op de muur behang_224
behang van Rivièra Maison:
warm & stijlvol

 

Na twee succesvolle samenwerkingen, heeft BN Walls zijn derde collectie gemaakt met Rivièra Maison! 'De collectie varieert van een landelijke look & feel tot een chique stadsloft', aldus ontwerper Adéle Grimberg van BN Walls. 

 

De nieuwe collectie heeft de warme uitstraling die je gewend bent van het stijlvolle interieurlabel Rivièra Maison. Met eigentijdse designs en een uitgebreid kleurenpalet kan een huiselijke leefomgeving in elke gewenste smaak een kosmopolitische uitstraling krijgen.

 

Het rijke patroon van het nieuwe behang Palazzo roept tal van associaties op, waaraan iedereen een eigen invulling kan geven. Het verfijnde Room 48 oogt als een mooi vlechtwerk van leer. Het zijn slechts twee uitersten in de behangcollectie van BN Walls voor interieurmerk Rivièra Maison.

Meer over de collectie Rivièra Maison III. 

mooi op de muur behang_59
mooi op de muur behang_133
BEhang met liefde voor detail
 

De PINTWALLS non-woven collectie van AS Création biedt in het oog springende ontwerpen met liefde voor detail.

 

De bonte designmix varieert van trendy junglebehang tot bloemmotieven in alle maten en kleurencombinaties, van betonlooks tot berkenstammen in een ingetogen zwart-wit dessin of zelfs 3D-motieven van grafisch abstract tot fotorealistisch.

 

De kleuraccenten worden gezet door trendkleuren die opnieuw de natuurlijkheid benadrukken en harmonie brengen in je interieur.

 

 Mooi om te weten: dit behang wordt deels PVC-vrij geproduceerd.  

Mooi op de muur behang maart 2022_317
Artifact van Eijffinger:
kunstzinnige eenvoud 

 

In de behangcollectie Artifact van Eijffinger vind je natuurlijke kleuren zoals crème, bruin of taupe, bosgroen of kaki, terug. De dessins hebben geometrische en kunstzinnige vormen, met diepte en 3D beleving.

 

Het uitgangspunt van de collectie Artifact is de charme van het handgemaakte en de imperfectie hiervan. Het resultaat is een product waarin de perfecte balans is gevonden tussen strakke lijnen en organische vormen. Iets wat uitstekend aansluit op de nu zo populaire Japandi stijl. Hierin vinden Japans en Scandinavisch design elkaar door de eenvoud in vormgeving. 

Ontdek hier Artifact van Eijffinger. 

Tahiti - Hooked on Walls

 

Denk je aan het eiland Tahiti, dan denk je aan exotisch, wuivende palmen en een mix aan kleuren. Zo ook met de behangcollectie Tahiti van Hooked on Walls.

 

Door het kleurgebruik en de subtiel uitgewerkte dessins, is dit behang behalve exotisch ook bijna decadent te noemen. 

 

Je moet het maar durven, bladeren van de rubberplant op je muur. In een mooie, natuurlijke kleur maak je hier absoluut een statement mee in je interieur. 

Mooi op de muur behang mei 2022_443
Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur behang mei 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...