Voor buiten


Verf en Horren

Mooi voor buiten april 2022_266
RUBBOL XD VAN SIKKENS
 

Welke buitenlak van Sikkens je kunt gebruiken is afhankelijk van de ondergrond die je wil verven, maar ook van jouw wens rond glans en duurzaamheid. Waar de ene lak na vier of vijf jaar weer onderhoud nodig heeft, zijn er ook duurzame varianten die maar liefst tot tien jaar onderhoudsvrij zijn! De Sikkens Rubbol XD is daar een goed voorbeeld van.

Buitenverf van Sikkens koop je ook in onze webshop. Liever persoonlijk advies? Dan ben je welkom in één van onze winkels.

Mooi voor buiten april 2022_381

Koop de krachtige buitenlakken van Sikkens in onze webshop! 

Mooi voor buiten mei 2022_445
HORREN VOOR SCHUIFPUI
OF OPENSLAANDE DEUREN 
 
Natuurlijk van Decokay Design!
 
's Zomers wil je buiten en binnen meer bij elkaar betrekken en dat lukt met opslaande deuren of een schuifpui heel goed. Minder leuk zijn dan alle insecten die met de frisse lucht mee naar binnen vliegen.
 
Decokay Design heeft voor ramen én deuren de beste hor-oplossingen op maat. Kom naar de winkel voor een professioneel advies!

Hier lees je alles over horren!

sigma s2u Allure: 
nu met 30% korting 

 

Aan de slag met kozijnen en deuren buiten? Dan doe je er verstandig aan topverf te kopen die ook de vakschilders gebruiken. Sigma S2U Allure bijvoorbeeld. 

 

Buitenhout is onderhevig aan het Hollandse weer. Regen, soms sneeuw en vrieskou, maar ook volle zon en hoge temperaturen. Daarom gebruik je voor buiten een topverf van Sigma en die koop je gemakkelijk in onze webshop. Wil je professioneel én persoonlijk advies, kom dan naar de winkel

 

Sigma S2U Allure beschermt tegen de extreemste weerinvloeden, is geschikt voor 4-seizoenen onderhoud en kun je verwerken bij temperaturen tussen 0 - 30 graden.

Koop de buitenlakken van Sigma direct in onze webshop!

Oer-hollandse kwaliteit voor buiten

 

Op zoek naar een écht goede buitenverf voor kozijnen, deuren, en meer? Dan heb je iets extra’s nodig. De toevoeging van ‘gesiliconiseerde alkydhars’ in dit geval. Deze kun je het hele jaar door gebruiken! Wijzonol LBH SDT is een oer-Hollandse verf met als extra pluspunt: biobased.

 

Met de buitenverf LBH SDT van Wijzonol geef je jouw hout maximale bescherming! Op goed droog hout, is deze verf in gunstige gevallen buitenduurzaam tot maar liefst twaalf jaar! Niet-voor-niets is de slogan van Wijzonol: altijd de beste voor buiten! 

COPY Mooi voor buiten april 2022_441

Koop buitenlak van Wijzonol bij decokayverfshop.nl! 

COPY Mooi voor buiten april 2022_442
Decokay Design: betaalbare kwaliteit
 

De hoogglans buitenverf van Decokay Design is, zoals de naam al zegt, mooi glanzend en glad. Daardoor is hij gemakkelijk te reinigen en trekt weinig vuil aan.

 

Deze terpentine verf is gemaakt op basis van elastisch alkydhars. Dat maakt dat de verf eenvoudig te verwerken is en, indien nodig, te verdunnen met terpentine.

 

Hoogglans is het duurzaamst voor buiten. Wil je een strakke afwerking, dan kies je hoogglans verf van Decokay Design!


Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi voor buiten mei 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...