Licht in huis doseren met Luxaflex® Duette® Shades

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Met Duette® Shades van Luxaflex® regel je lichtinval en bespaar je energie. Dat komt door de vernuftige honingraatstructuur.

En zijn ze helemaal gesloten, dan zie je de koordjes niet, dat zorgt voor een strakke uitstraling. Oja, ze zijn ook nog eens te bedienen via je smartphone of tablet!


COPY Blog: Mooi op de muur met Sigma Perfect Matt_298
Foto - 4:6 verhouding
Energie besparen

 

Duette® Shades zijn door de dubbele stof, en het feit dat ze meestal strak in het raam worden geplaatst, niet alleen een heel fraaie, maar ook isolerende en geluiddempende soort raambekleding. 

 

De slimme honingraatstructuur zorgt voor meer controle over de temperatuur in je huis, waardoor het koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Zo verlies je minder warmte én bespaar je op je energierekening!

 

Alle vormen

 

Een ander groot pluspunt van Duette® Shades is dat ze geschikt zijn voor heel veel verschillende raamvormen. Dakramen, draai-kiepramen en speciale raamvormen kunnen worden voorzien van deze multifunctionele raambekleding.

 

lichtinval bepalen
 

Het mooie is dat je uit verschillende transparanties en stoffen kunt kiezen en zo het gewenste effect kunt bepalen. Zo kun je kiezen voor een semi transparante-, een relatief lichtdichte- of compleet verduisterende stof. Maar niet alleen met de stofkeuze bepaal je de lichtinval...

Handige bediening

 

Luxaflex® Duette® Shades hebben een superhandig bedieningssysteem, waarbij top down/ bottom up-bediening mogelijk is. Dat kan met heel kindvriendelijk met

SmartCord®, of Lightrise® - een handig optreksysteem met handgreep, of… geheel geautomatiseerd met de Powerview® Automation. Hoe ontspannen is dat, vanuit bed met een druk op de knop de gordijnen vast openen?

 

dag & nacht

 

Bij Duette® Shades (ook wel dupli gordijnen genoemd), kun je ook voor de combinatie Dag & Nacht gaan. Hierbij combineer je twee doeken in een product. Overdag kies je voor transparant en ’s nachts voor verduisterend. Handig!

Nieuwsgierig naar alle mooie producten van Luxaflex®? Kom snel naar de winkel

Mooi voor het raam met Luxaflex Duette Shades

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...