Achterblad_102
Achterblad_158

Achterblad_140

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste interieurtrends, inspiratie opdoen of een fijn interieurblog lezen?

 

Volg ons dan via onze socials!

 

Wil jij ook jouw project met ons delen? Gebruik dan #mooimetdecokay en misschien staat jouw post hier volgende keer wel!

COPY Achterblad_227

Ga naar onze socials! 

COPY Achterblad_158
COPY Achterblad_157
De meerwaarde van Decokay maart 2022_313
TOE AAN EEN NIEUW INTERIEUR?

 

We helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe interieur. Hoe meer we gevoed worden met informatie over de in te richten ruimte, hoe specifieker we kunnen adviseren. Heb je foto’s van de ruimte(s)? Neem ze mee. Ook is het fijn als we de globale maten weten van de ramen en de muren.

 

De exacte maten meten we na het maken van de offerte alsnog een keer zelf op, zodat we zeker weten dat alles tot op de millimeter klopt. Een plattegrond is handig, heb je die niet? Dan kunnen wij een plattegrond voor je maken. Vraag ernaar in de winkel!

De meerwaarde van Decokay maart 2022_311
De meerwaarde van Decokay maart 2022_314

CBW ERKENNING - Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aankopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.


Decokay Woonkleur 2022: Rustic Rosé

 

Anne van Opmeer, styliste bij Decokay: “Rustic Rosé is een ‘nude’, waarmee hij valt onder de rustige pastels. De kleur doet denken aan oud roze, maar heeft veel meer diepte beleving en body. Precies hierdoor trekt Rustic Rosé alle aardse kleuren naar zich toe als sfeermaker, en versterkt hij accenten met blauw en lichte pastels. Het is een kleur waarbij je kunt ontspannen, en die niet snel ‘bijt’."

De meerwaarde van Decokay maart 2022_315


De meerwaarde van Decokay maart 2022_316

MEET EN MONTAGESERVICE

 

Of het nu gaat om gordijnen met rails, raambekleding, buitenzonwering, shutters, duettes, plissés op maat - of elke andere vorm raamdecoratie en/of zonwering die je kunt bedenken, wij komen gratis bij je thuis opmeten wat de exacte maten zijn. Dan komt niemand voor verrassingen te staan.

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

De meerwaarde van Decokay april 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...