Op de muur


Verf

Mooi op de muur Verf april 2022_389
COPY Mooi op de muur Verf februari 2022_307
1.800 KLEUREN matte muurverf
 

Zo bepalend als de kleur op je muur is voor de totale uitstraling, zo belangrijk is het om dan ook precies de juiste kleur te kiezen. Pastels zijn hot en trending, maar past dat wel bij jouw stijl? 

 

De kleurkeuzes zijn tegenwoordig overweldigend. Wijzonol heeft maar liefst 1.800 kleuren duurzame - én biobased muurverf om uit te kiezen! 

Klik hier als je meer wil weten over muurverf Extramat van Wijzonol.

Pure & Original
Elements Collection 

 

Glans is luxe, mysterieus, ultra chique en uniek! Deze verf geeft vanuit elke hoek een andere beleving van dezelfde kleur. Sprankelende varianten van de huidige kleurencollectie die de wanden doen stralen.

 

Speciaal voor de Elements Collection zijn 7 nieuwe kleuren ontwikkeld: Gold, Brass, Bronze, Rose Gold, Copper, Silver en Gunmetal. Beleef de pure en rijke uitstraling van deze machtige elementen.

Foto - 6:4 verhouding

Nieuwsgierig naar de Elements Collection van Pure & Original? Lees hier verder. 

Mooi op de muur Verf februari 2022_223
KRACHTPATSER IN LAKVERF

 

In de zoektocht om van je trap een echte eyecatcher te maken stuit je op veel mogelijkheden. Van de doe ’t zelf-pakketten voor traprenovatie in pvc of écht hout tot het bekleden met tapijt.

 

Maar wat dacht je van een power product van Sigma? Een verf waarmee je je trap een geheel nieuwe look geeft, in elke gewenste kleur? We hebben het over Sigma S2U Nova binnenlak die ook in een krachtige anti-slip traplak variant te krijgen is.

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gebruik daarom trapverf van Sigma met anti-slip. 

Mooi mat met Pure
 

Pure by Flexa Colorlab is kwalitatief hoogwaardige verf dankzij de nieuwste verftechnologieën. Typerend voor deze bijzondere verf is de goed dekkende en matte uitstraling.

 

Dit geldt trouwens zowel voor de muurverf als voor de lak. De muurverf is er in extra-mat, zijde-mat en kalk-mat. Door deze matte uitstraling is de verf zeer geschikt voor muren en plafond - niet in de minste plaats om de optimale dekking. En omdat de verf schrobvast is, kun je het gemakkelijk schoonmaken zonder kleurverlies! 

Mooi op de muur Verf maart 2022_310
Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur Verf april 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...