Verf van Decokay Design

Kwaliteit voor de beste prijs

Foto 731 x 380 - uploaden minimaal 1500 pixels breed

Alle verf van Decokay Design is kwalitatief hoogwaardig en heeft een vriendelijk prijskaartje. Of het nu gaat om binnenverf of buitenverf, muurverf of plafondverf, het is opgenomen in ons eigen merk assortiment. Decokay Design heeft verf voor binnen en buiten op acryl én terpentine basis. En alle verfsoorten zijn in elke kleur te mengen!

Decokay Design verf voor binnen

 

  • Grondverf, de basis voor onbehandelde elementen.
  • Lakverf, in zijdeglans en hoogglans verkrijgbaar opwater gedragen of terpentine gedragen basis. 
  • Muurverf (latex)

 

Grondverf is een belangrijke basis van een verfklus; daar begin je dus mee. Zorg ervoor dat de grondlaag in orde is. Grondverf zorgt voor een mooier en duurzamer eindresultaat. Tip: gebruik altijd grondverf bij onbehandeld hout!

 

Lakverf is de toplaag van je schilderwerk, de kroon op je werk. Deze verf gebruik je voor hout, kunststof en metaal binnen.

 

Muurverf Colordek, de goed dekkende muurverf van Decokay Design is een matte muurverf. En natuurlijk te krijgen in alle denkbare kleuren!


Mooi voor het raam met dib zonwering_371
Decokay Design verf voor buiten
 
  • Grondverf voor buiten.
  • Hoogglans, silicon plus.
  • Halfglans, systeemverf (grond en lakverf in één blik).

 

Hoogglans. De naam zegt het al, deze verf is mooi glanzend en glad, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is en weinig vuil aantrekt. Deze terpentine verf is gemaakt op basis van elastische alkydehars. Eenvoudig te verwerken en indien nodig, te verdunnen met terpentine. Hoogglans is het duurzaamst voor buiten. Wil je een strakke afwerking, dan kies je hoogglans. Een voorwaarde is wel dat de ondergrond goed afgewerkt is, want je ziet elke kuiltje, krasje en kiertje bij hoogglans.

 

Systeemverf, halfglans. Dit is een bijzonder duurzame, dekkende systeemverf voor buiten met een fraaie halfglans op basis van elastische alkydehars. Het éénpotsysteem zorgt ervoor dat u met hetzelfde blik kunt gronden en aflakken. Een verf die garant staat voor een hoge buitenduurzaamheid, vochtregulerende werking en een uitstekende vloeiing en dekking. 

 

Deze verf is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en voorbehandeld metaal, maar kan evengoed gebruikt worden voor bestaand schilderwerk op bijvoorbeeld kozijnen en deuren.

 

 

Kom naar jouw dichtstbijzijnde Decokay voor verfadvies op maat.

Mooi met Decokay Design verf

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...