Voor het raam


Gordijnen

Foto - 6:4 verhouding
Mooi voor het raam gordijnen februari 2022_240

De CACHET collectie is ontwikkeld met de globalisering van de wereld in het achterhoofd. Het is het dilemma van onze tijd: we willen duurzamer leven maar hebben ook de wens om te reizen. 

 

Met CACHET 2022 laten we je Europa verkennen. De stoffen zijn vernoemd naar steden die duurzaam met de trein te bereiken zijn. 

 

De behoefte om te reizen, te verkennen en in aanraking te komen met andere steden en mensen zal blijven. Het is de voeding van onze ziel. 

 

Laat je verleiden door deze sprankelende collectie en laat het interieur stralen.  

 

Geef het leven extra glans met de gordijnen van CACHET! 

Verken samen met CACHET Europa! 

Mooi voor het raam gordijnen maart 2022_308
SUBTIEL GOLVENDE GORDIJNEN...
 

... die krijg je met een Wave-plooi. Deze plooi is erg geliefd bij veel mensen omdat deze een zeer chique uiterlijk geeft aan de gordijnen. Bovendien kan de plooi in vrijwel alle gordijnstoffen van Toppoint worden gebruikt: overgordijn, vitrage of inbetween. Kortom, zowel soepelvallende als gevoerde stoffen floreren met een Wave-plooi.  

 

Gordijnen die worden geconfectioneerd met een Wave-plooi geven gracieuze diepe golven in de stof. Mooi bij kamerhoge gordijnen! Zo krijg je die échte designlook in elk interieur! De prachtige stoffen van Toppoint lenen zich bij uitstek voor deze bijzondere plooi!

Chique gemarmerde inbetweens van Toppoint... ook prachtig met een Wave-plooi. 

mooi voor het raam gordijnen_61
Mooi voor het raam gordijnen april 2022_301
Mooi voor het raam gordijnen februari 2022_210
Nicosia extra: stoere stof
 

Zoek jij die stoere, sleetse look voor je ramen? Maar wil je tegelijkertijd ook warmte in je interieur toevoegen? Dan is de gordijnstof Nicosia Extra de juiste kandidaat!

 

Deze gordijnstof is er in maar liefst dertig (!) trendy kleuren, kortom de optimale mix tussen kleur en materiaal als je een zachte uitstraling voor het raam wil. De kamerhoge stof met sleetse look is sterk, maar voelt zacht en valt heel soepel. Ook mooi als vouwgordijn, of om een meubel mee te stofferen.

Meer informatie over de stoffencollecties van Eijffinger vind je hier. 

ECOlabels: duurzaam van JAB 
 

De prachtige, luxe, en vooral duurzame gordijnen van JAB Anstoetz herken je aan het ecolabel. De labels zijn : EcoProtect, NatureProtect en OceanProtect. 

 

Ga jij voor echte duurzaamheid voor het raam? Dan kies je voor de gordijnen met het ecolabel van JAB. 

 

JAB Anstoetz staat voor duurzaamheid en stelt hoge standaarden om het milieu te beschermen.

mooi voor het raam gordijnen_128

Nieuwsgierig naar de duurzame gordijnen van JAB Anstoetz met ecolabel? 

Foto - 6:4 verhouding
geluiddempende gordijnen
 

Hoe dikker je gordijnen, hoe beter de geluidsisolatie. Dat betekent dat wanneer je kiest voor een dubbele plooi, je al wat winst hebt op akoestisch vlak. Hetzelfde geldt voor gevoerde gordijnen. Ook gordijnen tot op de grond geven méér geluidsdemping.

Maar waarom dan ook niet gewoon meteen gaan voor een gordijnstof die geluiden dempt? A House of Happiness komt met een collectie akoestische, geluiddempende gordijnen die geluidstrillingen absorbeert.

 Lees meer over Unplugged, de akoestische gordijnen van A House of Happiness.  

Roedes en rails
 

Ultiem gemak bereik je met de elektrische gordijnrails Forest Shuttle. Elektrische raambediening is niet nieuw. Dat deze nu ook volledig draadloos geïnstalleerd kan worden echter wél. Forest kan dit dankzij de nieuwe draadloze accu motor. De installatie en bediening (ook via app)  zijn eenvoudig en integratie in bestaande systemen is mogelijk.

 

De rail- en roedesystemen van Wepro staan garant voor gordijnen die hangen zoals het hoort. Je kunt rekenen op de laatste technieken en trends als het gaat om kleur en afwerking.

Mooi voor het raam gordijnen april 2022_370

Klik hier voor de interessante actie op rails van Wepro. 

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi voor het raam gordijnen april 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...