Voor het raam


Raambekleding

Foto - 6:4 verhouding
Mooi voor het raam raambekleding februari 2022_221
Kindvriendelijke bediening
 

Er zijn ontzettend veel (kindveilige) manieren waarop je raambekleding van Luxaflex® kunt bedienen. Zo heb je met SmartCord® geen last meer van loshangende koorden, omdat deze worden opgerold.

 

Bij onder andere Duette® en Plissé Shades is koordloze bediening mogelijk. Het LiteRise® systeem werkt eenvoudig en is met de hand in de juiste positie te brengen. 

 

Uiteraard kun je ook kiezen voor PowerView® Automation waarbij je je raambekleding op afstand bedient met bijvoorbeeld je smartphone.

Kijk hier welke Decokay bij jou in de buurt je kan adviseren.

Trend: Woodweave blinds

 

Nieuw, hip & happening: Woodweave blinds van dib zonwering. Een vouw- of rolgordijn, maar dan gemaakt van gevlochten Abachi-hout. Deze prachtige, natuurlijke blinds passen in elk hedendaags interieur!

 

Wat ze bijzonder maakt - behalve natuurlijk het materiaal- is de versluierde, gefilterde lichtinval. Ze filteren de zon, en houden 's avonds de inkijk tegen. Rest alleen de vraag: kies je voor de roll-up - een rolgordijn, dat zich oprolt om een buis, of de Roman: een vouwgordijn, dat zich in delen omhoog opvouwt?

Mooi voor het raam raambekleding april 2022_386

Wil jij alles weten over deze trendy Wood weaves van dib zonwering? 

mooi voor het raam raambekleding_52
Mooi voor het raam raambekleding februari 2022_220
COPY Mooi voor het raam raambekleding februari 2022_304
robuuste klasse
 

Houten jaloezieën raken eigenlijk nooit uit de mode. Met zichtbare nerf of zonder, in klassiek chique zwart, of juist in een natuurlijke houtkleur… Met geen enkele raambekleding kun je zoveel kanten op als met de houten jaloezie. 

 

Waar vroeger vooral de kleur wit de boventoon voerde, kun je tegenwoordig je hart ophalen als het gaat om kleur en dessins. Houten jaloezieën zijn eigenlijk niet weg te denken bij de moderne interieurs.

Altijd alles willen weten over de houten jaloezie? Lees hier meer! 

Mooi by Decokay februari 2022_141

Mooi voor het raam raambekleding april 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...