Voor buiten


Verf    Horren

Mooi voor buiten april 2022_266
Mooi voor buiten april 2022_368
Sigma S2U Allure primer als perfecte basis! 
 

De S2U Allure van Sigma is een topproduct in het segment buitenlakken. Je houtwerk is beschermd tegen de meest extreme weersinvloeden! Binnen deze serie vallen een hoogglans, een zijdeglans en een primer (grondverf).

 

De combinatie van lak en primer zorgt ervoor dat je langdurig kunt genieten van je schilderwerk. Primer is nodig voor een optimale hechting tussen ondergrond en laklaag. En dat is een must bij buitenverf! Bovendien krijg je dankzij de S2U Allure Primer een hogere glansgraad van het eindresultaat.

Koop deze buitenlak van Sigma direct in onze webshop!

HORREN op maat
van Decokay Design 
  
's Zomers wil je buiten en binnen meer bij elkaar betrekken en dat lukt met opslaande deuren of een schuifpui heel goed. Minder leuk zijn dan alle insecten die met de frisse lucht mee naar binnen vliegen.
 
Decokay Design heeft voor ramen én deuren de beste hor-oplossingen op maat. Kom naar de winkel voor een professioneel advies!
Mooi voor buiten april 2022_367

Vind hier jouw dichtstbijzijnde Decokay. 

Oer-hollandse kwaliteit voor buiten

 

De ‘charmeur’ onder de buitenverven is de Wijzonol LBH SDT. Het is een gemakkelijk verwerkbare, biobased hoogglans buitenverf, met een harde kern: gesiliconiseerde alkydhars! De klank alleen al doet vermoeden dat deze verf lang meegaat. En dat klopt; tot wel twaalf jaar! Dan heb je het over professionele verf.

Koop buitenlak van Wijzonol bij decokayverfshop.nl! 

mooi op de muur verf_60
Mooi voor buiten april 2022_300
Foto - 6:4 verhouding
horren van luxaflex® tegen insecten én pollen 
 
Met een hor op maat van Luxaflex® kun je naar hartenlust je deur of je raam open zetten zonder dat er ongewenste gasten naar binnen vliegen. Voor alle ramen  (dus ook voor kiep-kantel of draai-kiep ramen) of deuren is een passende oplossing zoals een rolhor, inzethor, plisséhor of schuifhor.
 
De frames zijn overigens in een aantal RAL-kleuren leverbaar. Wist je dat Luxaflex® ook horren heeft met pollenwerend gaas? Informeer naar de mogelijkheden in de winkel. 

Meer informatie over horren op maat van Luxaflex® vind je hier. 

RUBBOL XD VAN SIKKENS
 

Rubbol XD is een sterke, weerbestendige buitenlak in halfglans of hoogglans, die tot wel tien jaar beschermt! Mede door een goede UV-bescherming blijft de glans behouden.

 

Hij heeft een soepele verwerking bij temperaturen tussen 0°C en 30°C, waardoor je ook op koudere of juist warmere dagen kunt schilderen. Ook beschikbaar in de Sikkens Authentieke Kleuren.
Mooi voor buiten april 2022_381

Koop deze krachtige buitenlakken in onze webshop! 


Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi voor buiten april 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...