Op de muur


Behang

Foto - 6:4 verhouding
COPY mooi op de muur behang_224
Geometrische dessins
 

Geo Effect, de nieuwe collectie van AS Création presenteert behang met geometrische motieven geïnspireerd op de Franse mode.

 

Speciale effecten van metaaltinten zoals goud, zilver en brons ondersteunen de designs optisch. Denk aan grote driehoeken, trapeziumvormige geometrie of handgetekende cirkelvormen. Kubussen in aquarel-look en een zigzag-dessin zorgen voor prachtige oppervlakken op de muur.

 

Liever iets minder uitgesproken? Deze collectie heeft ook twee mooie uni-structuren, sommige met aantrekkelijke metallic effecten!

Dit behang in levenden lijve zien? Ga naar jouw dichtstbijzijnde Decokay. 

mooi op de muur behang_59
mooi op de muur behang_133
COPY mooi op de muur behang_212
Luxe op de muur van Arte

 

Hoe kun je toch elke keer weer opnieuw vernieuwend zijn in design? Arte bewijst dat het kan, met de behangcollectie Selva (de opvolger van Monsoon). Hij is onderscheidt zich duidelijk van het middensegment.

 

Als je voor de natuurlijke look gaat, maar niet meteen in een oerwoud van bladermotief wil zitten, is dit de high end, subtiele tegenhanger van die natuurlijke, vrije sfeer. 

Klik verder en je vindt een impressie van de collectie Selva  van Arte. 

Mooi op de muur behang maart 2022_317
Meer dan bloemetjesbehang

 

In de Victoriaanse tijd was Posy de naam voor een boeketje met een speciale boodschap. En dat zie je letterlijk terug in deze collectie die een bloemenpracht op je muur toont. Posy van Eijffinger fleurt de ruimte letterlijk op!

 

Nostalgie met een moderne twist. Dat typeert de nieuwe behangcollectie Posy van Eijffinger. Dessins van weelderige bloemen en ornamenten in hedendaagse kleurstellingen. Sierlijke eenvoud voert de boventoon. 

 

 

Klik hier voor impressie van deze bloemenpracht van Eijffinger. 

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de muur behang april 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...