Op de vloer


tapijt - vinyl -

pvc - laminaat

Foto - 6:4 verhouding
Mooi op de vloer februari 2022_243
Trendy tapijt past overal
 

Tapijt, in de volksmond gewoon vloerbedekking, is nog steeds erg in trek. Veel mensen kiezen voor zacht tapijt in de slaapkamer. Daar wordt het minder snel vies, en het is lekker warm aan je voeten. Maar tapijt is ook prachtig in de woonkamer!

 

En dat laten de kwaliteiten van Interfloor zonder twijfel zien. Tapijt anno 2022 is modern, trendy, soms een tikkeltje gewaagd en bovendien (door speciale garens) uitstekend te reinigen. 

Nieuwsgierig naar het tapijt van Interfloor?  

Mooi op de vloer april 2022_388
Mooi op de vloer april 2022_302
DESSO & EX NATURE
 

Haal de verweerde look en imperfecties van de natuur in huis en creëer een persoonlijke woonstijl met de nieuwe tapijt- en vloerkledencollectie Desso & Ex Nature.

 

Deze unieke collectie met een natuurlijk kleurenpalet bestaat uit zes basiskleuren: Aarde, Zon, Mos, Heelal, Houtskool en Violet. De gelaagdheid van de patronen is geïnspireerd op doorleefde structuren van materialen zoals natuursteen, travertin, stucco en linnen in combinatie met een meer gestileerd patroon dat doet denken aan zwerfkeien. De kleuren en texturen sluiten naadloos op elkaar aan en zijn eenvoudig met elkaar te combineren.

Mooi op de vloer maart 2022_305

Desso & Ex Nature: een vloerenconcept geïnspireerd op de natuur. 

Mooi op de vloer maart 2022_306
authentiekE look met pvc

 

The Authentics, van COREtec®, bestaat uit drie sub collecties: Wood, Stone, en Herringbone. Hier vind je wat je zoekt, passend bij jouw stijl. Die perfect natuurlijke uitstraling vind je in alle uitvoeringen. 

 

Met een PVC vloer haal je niet alleen een super sterke, onderhoudsvrije vloer in huis, maar ook nog eens een levensechte! Met de Authentics collectie van COREtec haal je dan ook vooral de authentieke look in huis. Of je nu van hout, steen, of visgraat houdt.

Ga jij voor die authentieke look en kwaliteit? Lees snel meer! 

JAB Anstoetz Flooring
 

Of het nu gaat om kamerbreed tapijt of een op maat gemaakt vloerkleed, JAB Flooring heeft voor elke inrichtingsstijl altijd de perfecte vloerbedekking. Van zacht, zijdeachtig glanzend tapijt tot robuust Sisal met opvallende structuren en moderne hoogpolige kwaliteiten, alle producten zijn verkrijgbaar als kamerbreed tapijt én als karpet.

 

Gecoördineerde of contrasterende randen en afboordingen zorgen voor de finishing touch. En twijfel je nog over de vorm? Alle tapijten worden op maat gemaakt: rond, rechthoekig of een andere uitvoering.

Mooi op de vloer april 2022_369
Mooi op de vloer april 2022_387
Trendy uitbreiding pvc vloeren
 

De pvc-collectie van Decokay Design is uitgebreid met acht gloednieuwe uitvoeringen. In prachtige natuurgetrouwe, matte kleuren en patronen is deze pvc collectie volledig afgestemd op de laatste woontrends.

 

Ook deze nieuw pvc vloeren zijn waterbestendig, hebben een extra matte toplaag en zijn geschikt voor vloerverwarming en -koeling. Behalve trendy kleuren, ontbreken natuurlijk ook de visgraat-uitvoeringen niet!

Ga naar jouw dichtstbijzijnde Decokay voor deze mooie Decokay Design pvc-vloeren.  

Mooi by Decokay februari 2022_141 COPY

Mooi op de vloer april 2022

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...